KMEI Szoba

A KMEI az MTA Domus Vendégházban (XIV. kerület, 1146 Budapest, Abonyi u. 10. http://www.domusvendeghaz.mta.hu/) egy kétágyas szobát bérel. A szobát a BBTE Magyar Tagozatán dolgozó oktatók és kutatók, doktori hallgatók és a BBTE Interdiszciplináris Szakkollégiumának tagjai használhatják. A szobát indokolt esetben (témavezető, intézetvezető vagy az IT / TT tagok ajánlásával) magiszteri hallgatók is igénybe vehetik.

Szobafoglalás: 0264 430611, 0753 094945, naponta 10-16 között, illetve: office@kmei.ro

A szobát igénybevevőknek 2015. január 1-jétől éjszakánként 400 ft-os idegenforgalmi adót kell fizetniük. Ezt a Domus Vengégházban kell fizetni. Amennyiben igazolható, hogy a szállást igénylő személy munkavégzés (kutatás, konferencia, oktatás) céljából tartózkodik Budapesten, kiküldetési rendelvény és adómentességi igazolás ellenében eltekintenek az adó befizetésétől. Az adómentességi igazolás a helyszínen töltendő ki. A kiküldetési rendelvényt eredetiben kitöltve, a KMEI pecsétjével ellátva szintén a helyszínen kell bemutatni. A kiküldetési rendelvény alább letölthető, jóváhagyása előzetes egyeztetés alapján történik a KMEI irodában.

Kiküldetési rendelvény az idegenforgalmi adó alóli mentesüléshez

Szintén január 1-jétől, az érvénybe lépett új iktatási törvény következtében a szállást foglaló személyeknek foglalási űrlapot kell kitölteniük. Az űrlapot a Domus Vendégház részére, e-mailben kell megküldeni a domus.vendeghaz@lgk.mta.hu címre. A pályázati űrlap innen letölthető:

Pályázati űrlap a vendégszoba igénybevételéhez

A foglalások aktuális helyzete az alábbi naptárban követhető:

{googlecalendar}

Leave a Reply