„LESZ ŐSZI MAGYARORSZÁGI RÉSZKÉPZŐS PÁLYÁZAT IDÉN ELŐSZÖR ELEKTRONIKUS BEADÁSSAL!”

A 2014/2015-ös tanév őszi szemeszterére várható a miniszteri ösztöndíjas részképzős pályázat – teljes szemeszteres részképzésre és részképzős tanulmányútra – közeljövőben való megjelenése!

A pályázat várható megjelenése: 2014. július

A pályázat várható beadási határideje: 2014. augusztus

A pályázat meghatározó, egyik legfontosabb melléklete a magyarországi intézménytől kapott egyéni Befogadó nyilatkozat, csoportos Befogadó nyilatkozat. (Kérjük az innen letölthető befogadó nyilatkozatot használja!)

A késői megjelenés miatt javasoljuk az intézménytől még a jelen, 2013/2014-es tanév tavaszi szemeszterének (vizsgaidőszak) végéig beszerezni az őszi félévre vonatkozó befogadó nyilatkozatot. A miniszteri ösztöndíjas részképzésről létezik egy a magyarországi fogadó felsőoktatási intézmény számára szóló Tájékoztató leírás.

A befogadó nyilatkozat kérésekor szükség esetén ezt a tájékoztatót a pályázni kívánó hallgatók ismertessék a fogadó intézménnyel!

Javasoljuk még továbbá, hogy a várható nyár közepi beadás miatt a tanulmányokra, egyéb tevékenységre vonatkozó igazolásokat, lehetséges mellékleteket készítsék elő illetve szerezzék be a pályázni kívánó hallgatók! A részleteket illetően érdeklődjön a szülőföldi irodáknál.

Leave a Reply