Őszi részképzés – előzetes felhívás

A 2015/2016-os tanév őszi szemeszterére várható a miniszteri ösztöndíjas részképzős pályázat – teljes szemeszteres részképzésre és részképzős tanulmányútra – közeljövőben való megjelenése!
A pályázat meghatározó, egyik legfontosabb melléklete a magyarországi intézménytől kapott egyéni befogadó nyilatkozat, illetve csoportos befogadó nyilatkozat. (Kérjük az innen letölthető befogadó nyilatkozatot használja!)
A késői megjelenés miatt javasoljuk az intézménytől még a jelen tanév tavaszi szemeszterének (vizsgaidőszak) végéig beszerezni az őszi félévre vonatkozó befogadó nyilatkozatot. A miniszteri ösztöndíjas részképzésről létezik egy a magyarországi fogadó felsőoktatási intézmény számára szóló Tájékoztató leírás.
A befogadó nyilatkozat kérésekor szükség esetén ezt a tájékoztatót a pályázni kívánó hallgatók ismertessék a fogadó intézménnyel!
Javasoljuk továbbá, hogy a várható nyár közepi beadás miatt a tanulmányokra, egyéb tevékenységre vonatkozó igazolásokat, lehetséges mellékleteket készítsék elő illetve szerezzék be a pályázni kívánó hallgatók! A részleteket illetően érdeklődjön a 0753-094945-ös telefonszámon vagy az office[kukac]kmei[pont]ro e-mailcímen.

Leave a Reply