Előzetes pályázati eredmények

Január 24-én került az erdélyi Előértékelő Bizottság ülésére, mely során a bizottság megtette javaslatát a KMEI-hez beérkezett fiatal egyetemi oktatói ösztöndíj, szülőföldi doktori tanulmányi támogatás valamint a 2017/18-as tanév tavaszi szemeszterére vonatkozó részképzés pályázatok esetében.

A támogatásra javasolt pályázóknak a KMEI a pályázatban megadott e-mailcímre értesítést küldött az elmúlt napokban. Kérjük, ellenőrizzék e-mail fiókjukat, és amennyiben nem kapták meg az értesítést, jelezzék telefonon (0753-094945) vagy e-mailben (office@kmei.ro). Az Előértékelő Bizottság javaslatát követően a döntést a Budapestre összehívott Értékelő Bizottság végzi, a hivatalos pályázati értesítések ezt (illetve a nyertes listák aláírását) követően kerülnek kiküldésre a KMEI részéről, a pályázati adatlapon megadott e-mailcímre.

A pályázatok benyújtásakor az elektronikus pályázati rendszerben gondok adódtak, ezért sok pályázónak, a sikeres elektronikus benyújtás ellenére sem regisztrálta a rendszer a feltöltött dokumentumait. A pályázatok ellenőrzését követően az esetleges hiányosságokat telefonon jeleztük a pályázóknak. Kérjük, aki a tájékoztatást követően még nem küldte be a hiányzó mellékleteket, tegye meg legkésőbb február 5-én 16:00 óráig. Elnézést kérünk a kellemetlenségért és köszönjük pályázóink megértését.

Leave a Reply