Pályázati felhívás tanulmányi támogatásra doktori hallgatók részére

Az Emberi Erőforrások Minisztériuma és az Eötvös Loránd Tudományegyetem pályázatot hirdet ösztöndíjra a szülőföldi felsőoktatási tanulmányok támogatása céljából a 2016/2017-es tanévben külhoni felsőoktatási doktori képzésben részt vevő román állampolgárságú, magyar nemzetiségű személyek számára.

Pályázhat minden olyan román állampolgárságú, a szomszédos államokban élő magyarokról szóló 2001. évi LXII. törvény hatálya alatt álló személy, aki a 2016/2017-es tanévben szülőföldi (romániai) államilag akkreditált felsőoktatási intézményben doktori (PhD művészeti doktori) képzésben nappali munkarendben aktív hallgatói jogviszonnyal rendelkezik, illetve a doktori téma elfogadásáról szóló igazolással alátámaszthatóan a doktori cím megszerzésére irányuló tevékenységet folytat.

 

Pályázni jelen honlapon, a Pályázatok, ösztöndíjak menüpontban kitölthető pályázati adatlapon lehet. Az adatlap kitöltését követően a rendszer a pályázó adatait tartalmazó PDF típusú dokumentumot készít, melyet a pályázó az adatlapon megadott e-mail címére küld el. A pályázat csak akkor érvényes, ha a pályázó a PDF file-t kinyomtatva és saját kezűleg aláírva postai úton, vagy személyesen benyújtja határidőig a kötelezően csatolandó mellékleteket összesítő táblával együtt. A pályázat minden további, kötelezően csatolandó mellékletét kizárólag elektronikusan kell feltölteni a pályázati adatlap kitöltése során. A pályázat további, csatolható mellékleteit kizárólag elektronikusan kell feltölteni a jelen honlapon elérhető fájlfeltöltő funkcióval.

A pályázatokat 2017. január 20., 12.00 óráig lehet eljuttatni postai úton (ajánlott küldeményként) vagy személyesen az alábbi címre. A megadott határidő a pályázatok beérkezésének időpontját jelenti, nem a postai bélyegző dátumát.

Kolozsvári Magyar Egyetemi Intézet
400084 Kolozsvár, Farkas/Mihail Kogălniceanu u. 4/9.

Felhívjuk a pályázók figyelmét, hogy az iroda 2016. december 24. – 2017. január 8. időszakban zárva tart!

Letölthető dokumentumok:

Pályázati felhívás

Értékelési- és pontrendszer

Mellékleteket összesítő tábla

Leave a Reply