A betondzsungel könyve avagy miért fotóz az újságíró?

Tavaly novemberben fotó szakkollégium indult kolozsvári tömbház-élet, betondzsungel témakörben. Végül a témából, a bátortalan jelentkezőkből és a szakkollégiumvezetőkből egy kedves kis csapat kovácsolódott.

Csiki Zsuzsi fotója

„Kolozsvár utcáit járva, hol csoportosan, hol egyénileg próbáltuk megragadni a téma válóságait. A csoportos fotó-túrák alkalmával rendszerint kaptunk ötleteket, instrukciókat, segítséget a vezetőinktől, hogy mit hogyan, és miképp érdemes fotózni. Az ilyen, meghatározott témán belüli fotózás remek lehetőség volt arra, hogy kilépjünk a komfortzónánkból, és olyan témák iránt kezdjünk  el érdeklődni, amelyek azelőtt lehet hidegen hagytak.

Kötő Boglárka fotója

Végül eljött a legjobb rész: fotók beküldve, a csapat összegyűlve, kezdődhetett a kiértékelés. Itt megnéztük mindenki munkáit, kicsit átbeszéltük, további tanácsokat kaptunk és már a következő évi szakkollégiumon ötleteltünk, ami egy újabb remek kalandnak ígérkezik.

Burca Mercédesz fotója

A szakkollégiumi délutánok keretében ezeket a közös élményeket szeretnénk veletek is megosztani és bemutatni, hogy néznek ki Kolozsvár tömbház negyedei a mi szemünkön keresztül.” (Csiki Zsuzsi, szakkollégista)

Barna Kinga fotója

Az eseményre november 28-án, kedden, 18:00 órától kerül sor a K+ Közösségi térben. Gyere velünk betondzsungeltúrázni! Részvételi szándékod jelezd Facebook oldalunkon (Ott leszek / Érdekel az esemény).

Leave a Reply