Mi a manó az a nano? Szakkollégiumi délutánok 6.

A nanotechnológia hallatán valami tudományos fantasztikumra asszociálunk, pedig lényegében ez a technológia jelen van a mindennapjainkban. Ezek a részecskék, különleges tulajdonságaiknak köszönhetően igen széles körben alkalmazottak, mint például a festékiparban, az anyagtudományokban, vagy akár a gyógyászatban.

2017. december 7-én feltesszük a kérdést: mi a manó az a nano? A Szakkollégiumi délutánok 6. alkalmából a Vegyészmérnöki Szakkollégium mutatkozik be, és kalauzol el a nanotechnológia kezdeteit, fejlődését és alkalmazását illetően. Az esemény mindenki számára nyitott, a részvételi szándékot jelezni kell Facebook-oldalunkon, az eseménynél. Itt elérhető az esemény plakátja.

Az érdeklődőket meglepetéssel várjuk, mert a december az ajándékozás hónapja is. Mi a későbbiekben sem tétlenkedünk, december 14-én a MarkeTeam Szakkollégium mutatkozik be a 7. Szakkollégiumi délutánon, mely évadzáró voltához méltó témát boncolgat. Címe: Tokaj 2.0: milyen egy modern borváros? Részletek hamarosan Facebook-oldalunkon.

 

Leave a Reply