Bankfiókok vagy applikációk? Szakkollégiumi délutánok 8.

Második félévben is folytatódik a Szakkollégiumi délutánok eseménysorozat, melynek keretében most a Gazdasági Tanácsadó Klub mutatkozik be. A hatodik Szakkollégiumi délután eseményéről itt olvashattok, a hetedikről pedig itt láthattok képes beszámolót.

A mostani alkalomra, 2018. március 8-án, csütörtökön 18:00 órától kerül sor a K+ Közösségi Térben. Az eseményen a Gazdasági Tanácsadó Klub tagjaival együtt a következő kérdésekre keressük a választ: Bankfiókok vagy applikációk?
Hogyan hatnak az új digitális megoldások a bankszektorra, miként veszik fel a bankok a harcot a FinTech vállalatokkal? Harc ez egyáltalán, vagy lehetőség partnerségre és innovációra? Választ keresünk arra, hogy vajon hány bankfiók mellett fogunk elhaladni a jövőben, és a digitalizáció hogyan fogja megváltoztatni bankolási szokásainkat 2025-re. Ugye izgalmas téma? Gyere, és tekintsünk előre a bakfiókok és applikációk világába, s lássuk, mihez szokunk 2025-re.

Az előadás mindenki számára nyitott, a részvételt jelezni kell az esemény Facebook oldalán.
Az esemény plakátja megtekinthető itt. 

Az bemutatót tartják: Bálint Alexandra Teodóra, Éltes Rita és Géger Gyopár, a BBTE Közgazdaság- és Gazdálkodástudományi Karának hallgatói.
A szakkollégiumot vezeti: Fekete Réka.

Leave a Reply