Szakkollégiumi délutánok 8. A GTK bemutat(koz)ója

2018. március 8-án került sor a Szakkollégiumi délutánok 8. kiadására a K+Közösségi térben. Az eseményen a Gazdasági Tanácsadó Klub tagjai mutatkoztak be, név szerint Bálint Alexandra Teodóra, Éltes Rita és Géger Gyopár mutatták be legfrissebb kutatási eredményüket,  Bankfiókok vagy applikációk? címmel.
Az előadás izgalmas és aktuális kérdéseket vetett fel, elkalauzolt bennünket a jövőbe és láthattuk, hogy merre halad a digitalizáció fényében a bankszektor. Megdöbbentő adatok és világszintű felmérések segítségével betekintést nyerhettünk a bankolási szokások jövőjébe, felmerült továbbá a digitális felhasználási felületek biztonságosságának kérdése is. Megtudhattuk, hogy 2025-re csak az a bank marad versenyképes, aki kliens orientált szolgáltatásokat képes biztosítani ügyfeleinek.

Az eseményen készült fotók megtekinthetőek a Galériában (ahol az előző események fotóit is megtaláljátok), a fotókat köszönjük Orbán Eszternek.
Az eseménysorozat folytatódik, a következő szakkolis délutánra március 22-én kerül sor, amikor a Történelem Szakkollégium tart bemutat(koz)ó előadást.

Leave a Reply