Tanulmányi támogatás doktori hallgatók részére – pályázati felhívás

Az Eötvös Loránd Tudományegyetem pályázatot hirdet ösztöndíjra a szülőföldi felsőoktatási tanulmányok támogatása céljából a 2020/2021-es tanévben külhoni felsőoktatási doktori képzésben részt vevő román állampolgárságú, magyar nemzetiségű személyek számára.Pályázhat minden olyan román állampolgárságú, a szomszédos államokban élő magyarokról szóló 2001. évi LXII. törvény hatálya alatt álló személy, aki a 2020/2021-es tanévben szülőföldi (romániai) államilag akkreditált felsőoktatási intézményben doktori (PhD művészeti doktori) képzésben, nappali munkarendben (tagozaton), aktív hallgatói jogviszonnyal rendelkezik, illetve a doktori téma elfogadásáról szóló igazolással alátámaszthatóan a doktori cím megszerzésére irányuló tevékenységet folytat.

Pályázni a https://martonaronurlapok.elte.hu/  oldalon lehet a pályázatnak megfelelő pályázati adatlapon.  Az adatlap kitöltését követően a rendszer a pályázó adatait tartalmazó PDF típusú dokumentumot (file) készít;

Tájékoztatjuk a tisztelt pályázókat, hogy amennyiben a pályázati űrlap kitöltése során téves, hiányos, elütött adatokkal véglegesítették és adták be pályázati anyagukat, úgy annak módosítására kizárólag az űrlap újranyitásával van lehetőség, melyet a központi adminisztráció munkatársai engedélyeznek.
Kérjük, hogy amennyiben a fenti problémával szembesül, igényét rövid indokolással juttassa el a office@kmei.ro címre , hogy kollégáink intézkedhessenek ügyében.
Felhívjuk figyelmét, hogy korrekcióra a leadási határidőt megelőző utolsó munkanapon 12:00 óráig van lehetőség!

A pályázatok határideje:

2020.12.31., 23.59 óra (közép-európai idő /CET/ szerint): elektronikus adatlap beadása

Letölthető dokumentumok:

Pályázati felhívás

Értékelési- és pontrendszer az agrár-, bölcsész-, hit-, műszaki-, társadalom- és természettudományok részére

Értékelési- és pontrendszer az orvostudományok és gyógyszerészet részére

Értékelési- és pontrendszer a művészetek részére

Leave a Reply