MarkeTeam Szakkollégium

Közgazdaság- és Gazdálkodástudományi Kar

Célcsoport: a BBTE Közgazdaság- és Gazdálkodástudományi Karának hallgatói

Irányítók: dr. Alt Mónika Anetta, egyetemi docens; dr. Săplăcan Zsuzsa, egyetemi adjunktus; dr. Seer László, egyetemi adjunktus

Elérhetőség: www.marketeam.ro

A MarkeTeam a kolozsvári BBTE KGTK hallgatóiból álló csapat. A szakkollégium tevékenységének fő célja egy olyan marketing szakemberekből álló elit képzése, amely képes reális megoldásokat nyújtani vállalatok számára. A szakkollégium elkötelezett abban, hogy a hallgatóknak olyan – a vállalatok igényeihez és preferenciáihoz illeszkedő – korszerű és versenyképes tudást biztosítson, amely hozzásegíti őket a sikeres munkaerő piaci elhelyezkedéshez.

A célunk megvalósítása a következő tevékenységeken keresztül történik: zártkörű (tagoknak) továbbképzés és foglalkozások, marketingelméleti és vállalati kutatások, tanácsadás, a marketing iránt érdeklődőknek nyílt előadások, workshopok és rendezvények szervezése.

A MarkeTeam neve hűen tükrözi a tevékenységek természetét. A marketingelméleti és -gyakorlati tudás elmélyítése mellett fontos szerepet kap a „team” fejlődése is olyan szakmai és személyes kompetenciák fejlesztése által, mint csapatmunka, önbizalom, empátia, felelősség, vezetés, kommunikációs készség és nem utolsó sorban a kreativitás.

Leave a Reply